Restaurant  by is a brand new lunch & brunch spot, the fifth in the Dylan-family, located in the centre of Helsinki, Finland. The interior was designed by & . The spacious restaurant is divided into two large areas, split across two levels. The upper space has an inner courtyard with a ceiling height of over 20 meters, which makes the quiet milieu unique.

Silvola & Seppänen added some vivid colours to the walls to refresh the neutral colour palette. This way the typical Scandinavian minimalism and clean lines meet vivid tones and bold shapes. The interior offer interesting details such as a timber 3D wall and grayscale artwork by graphic designer Jenni Ritamäki. The goal was to achieve an urban and relaxed feel to match with the clean and modern appearance. Petite metal structure brings contrast to the solid oak fixtures. Airy tubular shape can be seen in the furniture and lighting, but also in the white wall nets that are meant for hanging display. Design classics sit together with new and lesser known furniture designs.

 

News in-post Banner | Yellowtrace

 


[Images courtesy of Laura Seppänen. Photography by .]

 



Этот полезный портал про направление как вылечить от алкоголизма rs-clinic.com.ua

About The Author

Tourismandhotels

Tourismandhotels is a small and highly dedicated bunch of cool kids who assist in the production of design stories, general admin and correspondence associated with each and every post. The team works tirelessly behind the scenes, providing invaluable support to the Editor In Chief. Extreme love and respect to the power of ten!

Leave a Reply